Proces

1 Briefing

Wil u een website laten maken, dan beginnen we met een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting of een telefonisch gesprek. Met slechts een uurtje van uw kostbare tijd kunnen we al veel realiseren. We overlopen wat u van de website verwacht, welke stijl u voor ogen heeft voor het design en we bespreken uw bedrijfsactiviteiten zodat onze designers en de  copywriter aan de slag kunnen.

2 Aanleveren
bronmateriaal
Bezorgt u ons uw bedrijfslogo, slogan, informatie over uw huisstijl (lettertypes, kleuren), bestaande teksten en eigen fotomateriaal, dan verwerken we die meteen in het eerste voorstel.
3 Ontwerp
en
tekstvoorstel
Onze ontwerpers bezorgen u 2 unieke designvoorstellen, op maat van uw bedrijf en volgens uw instructies. Hier zit ook meteen een eerste tekstvoorstel in verwerkt. Zo kan u de correctheid van de informatie en de gebruikte schrijfstijl nakijken en eventuele opmerkingen over zowel design als tekst aan ons formuleren.
4 Feedback
Hoe meer feedback we krijgen, hoe gemakkelijker het voor ons wordt om de juiste aanpassingen te voorzien en vlot tot een gewenst resultaat te komen. Laat ook gerust uw kennissen en vrienden al eens naar het ontwerp kijken via het tijdelijke webadres want zij zullen nét zo naar uw nieuwe website kijken als een toekomstige klant en dus zeker bruikbare reacties bezorgen.
5 Aangepast ontwerp & goedkeuring
We nemen terug contact op om uw opmerkingen te overlopen en gaan er meteen mee van start. Fris in het geheugen passen we aan waar nodig om u snel een bijgewerkt voorstel te kunnen bezorgen. En dat passen we aan tot u tevreden bent met het resultaat. Wanneer het design en de teksten worden goedgekeurd, plaatsen we alles in de CMS. Hiervoor rekenen we 2 tot 3 dagen tijd.
6 Oplevering website
Wanneer alles is ingevoerd, krijgt u natuurlijk de volledige site te zien op een tijdelijke webadres, waarop ook wij uitvoerig gaan testen. Werkt alles wel zoals het hoort en komt alles mooi tot zijn recht? We leveren geen half werk en dus verfijnen we tot we tevreden zijn met het resultaat. En van zodra u en wij daarvan overtuigd zijn, zetten we de website live op de url van uw domeinnaam.  

En hoe lang duurt dat alles?

Een website laten maken door Betaalbare-Website.be kan snel gaan. Uw website kan binnen de maand na bestelling live worden gezet. Dat is alleszins de doelstelling, maar het zijn vooral uw opmerkingen en de nodige aanpassingen die de uiteindelijke opleverdatum zullen bepalen Binnen de 10 dagen na de eerste briefing mag u de eerste voorstellen voor design en teksten verwachten. En dan bepaalt ú de timing. Van zodra u ons uw feedback bezorgt, vliegen we er weer meteen in om zo snel mogelijk een tweede aangepast voorstel te bezorgen. En zo gaan we verder tot u en wij tevreden zijn met het resultaat.