Ook Geert Molders liet een nieuwe website maken

  • Klant: Geert Molders
  • Opdracht: Design & realisatie website, SEO copywriting
  • Techniek: Wordpress

Waarom een nieuwe website maken?

Niet alleen om te prospecteren

Raamfabrikant Geert Molders heeft eigenlijk niet eens een website nodig om nieuwe klanten aan te trekken. Hij staat al jarenlang bekend om zijn kwalitatief werk en nieuwe klanten vinden gemakkelijk de weg naar zijn bedrijf in het landelijke Stekene via mond-tot-mond reclame. En toch liet hij een nieuwe website maken door Betaalbare-Website…

De samenwerking met Gouden Gids®, die de eerdere website gemaakt hadden, liep ten einde. De website ging offline en plots was deze sympathieke ondernemer niet meer te vinden op het wereldwijde web. Iets dat men in deze huidige tijden best vermijdt, want onvindbaar zijn op het Internet komt uw professioneel bedrijfsimago zeker niet ten goede! Potentiële klanten verwachten nu eenmaal dat ze online alle gewenste informatie over uw bedrijf in een handomdraai kunnen oproepen…

Branding en een professionele uitstraling waren dus de voornaamste redenen waarom Geert Molders er toch voor koos om alsnog een nieuwe website te maken.

Carte blanche

Ieder zijn vak en jullie weten precies wel wat jullie doen, dus doe maar…

Dat kreeg copywriter Ilse te horen tijdens de eerste kennismaking. Na een enthousiaste rondleiding en een woordje uitleg in het atelier stapte ze met een stapel catalogi onder de arm terug in de auto richting schrijftafel. Ook webdesigner Geert mocht zijn creativiteit de vrije loop laten. Er waren geen verplichtingen en alles kon en mocht. Heerlijk!

Het resultaat?

Wij leverden een eenvoudige, duidelijke en zoekmachinevriendelijke website op die ook op mobiele apparaten perfect wordt weergegeven. Geert Molders hoeft zich geen zorgen te maken, deze website kan nog jaren online blijven staan!

www.molders-geert.be/

Meer betaalbare websites

Send this to friend