Extra modules & kostprijs website

Bij Betaalbare-Website hanteren we een zeer transparante en toegankelijke prijszetting.

Voor slechts 950,00 EUR bouwen we al een unieke, professionele en aantrekkelijke website van ongeveer 6 pagina’s, die zowat alle functionaliteiten biedt die een basis website nodig heeft.

Deze betaalbare websites zijn zeker al een goede start en u kan nog steeds op later tijdstip beslissen om extra features toe te voegen en uw website te laten meegroeien met uw bedrijf. Of u kan natuurlijk meteen in de ontwerpfase al bijkomende mogelijkheden voorzien.

We zetten hier alvast enkele courante opties op een rijtje. Zo heeft u meteen een overzicht van de mogelijkheden en komt u voor de kostprijs van de website nooit voor verrassingen  te staan.

Blog

Een blog toevoegen aan uw website biedt heel wat voordelen. Google houdt immers van websites die in beweging zijn en dat merkt u in de stijgende zoekresultaten. U kan in uw berichten trouwens ook werken op extra trefwoorden, maar bovenal biedt een blog natuurlijk ook een extra medium om nieuw, tips en adviezen met uw klanten te delen.

Voor de technische implementatie en het ontwerp van de blogpagina’s betaalt u bij Betaalbare-Website slechts 250,00 EUR en daarna kan u meteen zelf aan de slag!

Of besteedt u het schrijven van de posts liever uit? Contacteer dan onze  copywriter om uw blogging te bespreken en offerte op maat te ontvangen.

250

Huisstijl & drukwerk

Nu de website klaar is, wil u vast ook off-line marketing gaan voeren. Een doordachte flyer campagne bijvoorbeeld kan meteen extra bezoekers naar uw website lokken. Of had u liever een vacaturetekst die witte raven écht aanspreekt?

U kan Betaalbare-Website copywriter Ilse Meeus (AndersGeschreven.be) ook inschakelen om uw off-line marketingteksten te schrijven in dezelfde schrijfstijl als de website. Zo heeft u professioneel geschreven teksten én een consequente (employer) branding!

Het grafisch ontwerpteam van Betaalbare-Website kan ook uw briefpapier, visitekaartjes, brochures en flyers ontwerpen en aanleveren, consequent in dezelfde stijl van uw website uiteraard!

OA

Logo ontwerpen

Het is  erg belangrijk dat het ontwerp van uw website naadloos aansluit bij uw huisstijl. Herkenbaarheid en herhaling zijn essentieel in uw marketingstrategie om nieuwe klanten over de streep te trekken. En zorgt uw logo niet grotendeels voor de eerste indruk?

Heeft u nog geen logo, kan uw logo een make-over gebruiken of bent u tevreden over uw bestaand logo, maar kan u dat niet in de juiste resolutie aanleveren? Bij Betaalbare-Website werken we met betrouwbare grafische ontwerpers die overlopen van creativiteit en technische kennis om een opvallend, uniek en herkenbaar logo te creëren.

250

Webshop

Een webshop bouwen en aan uw bestaande website toevoegen, is zeker mogelijk. Geert Heremans, IT-consultant en webdesigner, overloopt met plezier de mogelijkheden met u om een gebruiksvriendelijke webshop te maken met implementatie van online betaalmogelijkheden.

Conversiegerichte webshops bouwen we steeds volgens een maatwerk offerte. U hoeft ons enkel te contacteren om een zo’n vrijblijvend prijsvoorstel op maat te ontvangen.

OA

Facebook bedrijfspagina

Wanneer u een schitterende nieuwe website heeft laten ontwikkelen, mag ook een bedrijfspagina op Facebook niet ontbreken natuurlijk. Maar hoe begint u eraan en wie gaat die up-to-date houden?

Waarom besteedt u de aanmaak en de opvolging van uw Facebook pagina niet gewoon uit aan onze ervaren copywriter? Zo hoeft u enkel af en toe afbeeldingen en berichten te bezorgen en uw vaste tekstschrijver zorgt voor sprankelende Facebook posts en een pagina in beweging!

Met een beheerderstoegang voor de pagina volgen wij het hele Facebookgebeuren voor u op voor een vast bedrag per maand.

 

OA

Social media integratie

Social media zijn niet meer weg te denken bij online marketing. Met toegankelijke social media buttons  (bv like buttons bij nieuwsberichten, links naar Google+ enz…) voelen uw website bezoekers zich meteen persoonlijk betrokken en worden ze aangespoord tot actie!

75

Nieuwsbrief

Heeft u regelmatig bedrijfsnieuws of promoties te melden? Dan vormen elektronische nieuwsbrieven beslist een handige tool!

Uw communicaties meteen vanuit uw website verzenden naar de personen die hebben ingeschreven op de mailinglist en ook een automatische uitschrijf-link die de verzendlijst zelf voor u beheert, dat is erg gemakkelijk toch?

200

Extra talen

Met een betaalbare website kiest u voor een site die uw Nederlandstalig publiek zeker zal aanspreken. Bent u een internationaal bedrijf en wenst u uw website bezoekers de mogelijkheid te bieden om uw site in hun eigen taal te bezoeken, dan voorzien we toegankelijke extra taalkeuzes.

Voor de implementatie van 1 tot 3 extra talen is wat extra programmatie vereist waarvoor we 150,00 EUR rekenen. Voor elke extra taal (+4), betaalt u slechts 50 EUR extra.

Let wel: copywriting is meer dan webteksten schrijven, het is ook spelen met taal. Omdat voor copywriting een bijzonder taalgevoel vereist is, bieden we bij Betaalbare-Website.be enkel Nederlandstalige teksten aan. U kan er natuurlijk wel voor opteren om deze teksten te laten vertalen door een professioneel vertaler!

150

Extra pagina’s

In een standaard Betaalbare Website is het ontwerp en de copywriting voor 6 pagina’s voorzien.

Wenst u extra pagina’s toe te voegen? Geen enkel probleem!

Op basis van het gekozen ontwerp voor de inside pages voorziet onze copywriter extra tekstpagina’s én uiteraard de bijhorende meta-data om uw vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren!

80

Foto’s

De aankoop van afbeeldingen en fotomateriaal is niet inbegrepen in het standaardpakket bij Betaalbare-Website. Beschikt u reeds over eigen afbeeldingen en foto’s in een goede resolutie of  een bedrijfsfilmpje, dan implementeren we die uiteraard met plezier en zonder meerkost.

Heeft u geen eigen afbeeldingen in bezit, dan kan u er bijvoorbeeld voor opteren om stockfoto’s aan te kopen. Hiermee heeft u een ruime keuze uit afbeeldingen waarvoor u de gebruiksrechten aan voordelig tarief kan afkopen. Vraag ernaar, want we bezorgen u de nodige links om een keuze te maken. Voor een pakket van 30 foto’s betaalt u slechts 45 EUR!

Laat u toch liever unieke foto’s maken van u en uw bedrijf? Laat het ons weten, want we kunnen u ook een professioneel fotograaf aanraden.

45